AcasăNewsTariceanu si-a exprimat optiunea la europarlamentare: Pentru referendum nu am votat

Tariceanu si-a exprimat optiunea la europarlamentare: Pentru referendum nu am votat

Mai multi politicieni au fost deja la urne, pentru a-si exprima optiunea electorala. Liderul ALDE a mers, la randul sau, la sectia de votare, declarandu-se incantat de participarea crescuta la europarlamentare.

„Vad ca este o participare numeroasa, si acest lucru ma bucura, pentru ca acest lucru inseamna ca este interes pentru aceste alegeri pentru Parlamentul European, care au un rol important si vor avea un rol si mai important pe masura ce fiecare va intelege ca deciziile care se iau in forurile europene ne afecteaza viata noastra, a romanilor, de zi cu zi”, a subliniat Tariceanu.

Al doilea om in stat a dezvaluit faptul ca a votat doar la europarlamentare, nu si la referendumul convocat de presedintele Iohannis in aceeasi zi cu scrutinul pentru Parlamentul European, Tariceanu explicand considerentele pentru care a decis acest lucru. „Pentru referendum nu am votat, pentru ca pentru masurarea popularitatii presedintelui sunt modalitati multi mai simple si mai putin costisitoate, pe care le putem utiliza. Nu trebuie sa organizam un scrutin pentru acest lucru”, a subliniat liderul ALDE, raspunzand unei intrebari.

Desi presa a dorit sa afle daca, pana la urma, va candida la prezidentialele din acest an, Tariceanu a dat de inteles ca nu e momentul pentru a raspunde la o astfel de intrebare.

author avatar
Cristina Stefan
71 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger