AcasăNewsTariceanu se insoara din nou

Tariceanu se insoara din nou

Carmen Harra afirma ca intre Calin si Ioana Popescu Tariceanu nu a existat niciodata vreo legatura karmica

Anuntul rupturii dintre Calin Popescu Tariceanu si sotia sa Ioana nu a fost unul surprinzator pentru toata lumea. Doctorul in psihologie Carmen Harra dezvaluie pentru „National” care au fost motivele care au condus la destramarea mariajului fostului prim-ministru al Romaniei .

Carmen Harra afirma ca intre Calin si Ioana Popescu Tariceanu nu a existat niciodata vreo legatura karmica din trecut, dar s-a creat una in aceasta viata datorita copilului pe care il au impreuna

Dupa o cercetare minutioasa, Carmen Harra a concluzionat ca lipsa unei legaturi karmice intre Calin Popescu Tariceanu si sotia sa Ioana a fost unul dintre principalele motive ale esecului din casatoria lor. „Ambii au evoluat in acesti opt ani, schimbandu-si mentalitatea. Asta a dus la ruptura”, afirma vizionara vedetelor de la Hollywood. Mai mult, Harra face o dezvaluire uluitoare despre relatia tensionata dintre cei doi si lipsa oricarei posibilitati de impacare. „Ruptura nu s-a produs de curand, ei sunt de mult in discutii privind aceasta separare. Nu cred ca se pune problema sa nu divorteze”, a mai concluzionat aceasta.

Carmen Harra

Un alt motiv care ar fi condus la despartire ar fi acela ca fostul premier este dominat numerologic de cifra cinci ca si numar de destin. „Oamenii cu acest numar tind sa treaca prin multe divorturi, deoarece iubesc viata si libertatea. Daca simte ca nu mai poate respira intr-o relatie, actioneaza imediat”, mai sustine Harra. Cat priveste viitorul, acesta este unul roz pentru cei doi. „Amandoi se vor recasatori. Domnul Tariceanu o va face la fel, cu o femeie mai tanara decat dansul. Copilul va ramane la Ioana, iar domnul Tariceanu va petrece foarte mult timp cu acesta”, incheie Carmen Harra seria previziunilor despre fostul prim-ministru al Romaniei si sotia sa Ioana.

Vizionara vedetelor de la Hollywood, Carmen Harra, a fost prezenta, recent, la un post de televiziune, unde a vorbit despre 2012.

[youtube]5373ZlFuOk0[/youtube]

author avatar
Iulia Anghel
4.036 afisari

2 COMENTARII

  1. …cate idiotenii poate spune aceasta asazisa ..ghicitoare..vai de mama lor , cei care o cred…mai ales..maruta.

  2. Scrie mai sus ca „oamenii din acest nr trec prin multe divorturi pt ca iubesc viata si libertatea”. Sa intelegem ca cei ce raman casatoriti iubesc „moartea si gratiile „????????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger