AcasăNewsTariceanu: se incearca, pana la urma, o lovitura de stat

Tariceanu: se incearca, pana la urma, o lovitura de stat

Pe fondul prezentei in fata procurorilor anticoruptie, zilele trecute, a vicepremierului Shhaideh, urmata de anuntarea faptului ca e suspectata de abuz in serviciu in dosarul „Belina”, cauza in care DNA cere, totodata, Parlamentului aviz pentru urmarirea penala a unui alt ministru din Cabinetul Tudose, Rovana Plumb, al doilea om in stat a facut, seara trecuta, o serie de declaratii ce nu pot fi trecute cu vederea.

In sensul in care presedintele Senatului si, totodata, liderul ALDE, a invocat o situatie foarte grava. „Se incearca, pana la urma, o lovitura de stat, si nu (…) spun lucrurile cu usurinta. Se incearca destramarea acestui Guvern, a Coalitiei si a PSD-ului, pentru ca DNA a ajuns sa fie un instrument care face politie politica in Romania”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu, seara trecuta, la Antena 3 -intr-o interventie intr-o emisiune in care era invitat Liviu Dragnea.

Totodata, Tariceanu e de parere ca „tinta” nu ar fi Shhaideh sau Plumb, ci „Guvernul in ansamblul sau, care in felul acesta poate fi fortat sa demisioneze”.

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger