AcasăNewsTariceanu, sageti catre Iohannis: Duhul Sfant ne da sfaturi/ isi imagineaza ca...

Tariceanu, sageti catre Iohannis: Duhul Sfant ne da sfaturi/ isi imagineaza ca o sa inghitim povestile

Al doilea om in stat a facut cat se poate de clar faptul ca nu a vazut cu ochi buni declaratiile presedintelui, formulate pe fondul deciziei PSD-ului de a le sustine pe cele doua pesediste cu functii ministeriale.

„Cand aud aceste declaratii am de multe ori senzatia ca printre noi (…) s-a coborat Duhul Sfant, care ne da noua sfaturi, pacatosilor. Noi pacatosii suntem oamenii politici si Duhul Sfant ne da sfaturi. Cred ca presedintele uita ca este la fel de om politic ca si noi toti”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu.

Presedintele Senatului a continuat spunand ca se intreaba daca mai este posibila o colaborare cu presedintele, mentionand, insa, ca se va se va rezuma la respectarea obligatiilor constitutionale. „Nu mai am niciun dubiu: presedintele sapa cu ravna la fundatia acestui Guvern, care este majoritatea parlamentara, si nadajduieste sa o dea jos (…) regret ca-si imagineaza ca ceilalti o sa inghitim povestile pe care ni le livreaza”, a mai mentionat Tariceanu.

Reactia presedintelui Senatului vine dupa afirmatiile presedintelui facute, in prima parte a zilei, dar si zilele precedente. „Avem o democratie din ce in ce mai consolidata, cu o lupta anticoruptie pe care o ducem cu determinare si cu rezultate foarte bune, chiar daca unii politicieni inca nu s-au impacat cu acest gand. Credem ca eliminarea flagelului coruptiei este o conditie esentiala pentru a construi o societate dreapta, cu o distributie echitabila a resurselor intre cetatenii sai. Nu vreau sa intru prea mult in detalii, dar am tinut sa mentionez aceste chestiuni pentru ca Romania dispune de resursele necesare pentru a deveni un stat mai puternic si mai prosper”, a declarat, joi, primul om in stat, la un eveniment la care a fost prezent, in cursul diminetii.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger