AcasăNewsTariceanu: resping in totalitate acuzatiile care mi se aduc

Tariceanu: resping in totalitate acuzatiile care mi se aduc

Dupa ce a fost, in cursul acestei dimineti, in fata senatorilor juristi – intre timp aflandu-se ca la nivelul Comisiei Juridice s-a decis amanarea luarii unei decizii pana saptamana viitoare – al doilea om in stat a iesit in fata presei demontand acuzatiile procurorilor in cauza in care DNA-ul cere Senatului aviz pentru inceperea urmaririi penale a lui Tariceanu.

„Nu ma intimideaza acest demers (…) va marturisesc ca nu am putut sa parcurg toate cele 73 de volume (…) sunt de 30 de ani in politica si niciodata nu am pretins si nu am luat de la nimeni nicio favoare (…) resping in totalitate acuzatiile care mi se aduc”, a sustinut Calin Popescu Tariceanu, de la Parlament.

Totodata, liderul ALDE a afirmat ca „procurorii nu au dreptul sa ancheteze oportunitatea deciziilor Guvernului”, ca „ancheta au facut-o, dar ei n-au niciun fel de proba care sa demonstreze ca aceste hotarari s-ar fi luat in mod nelegal” si ca „suspiciunile nu pot sa tina loc de probe”.

100 afisari

1 COMENTARIU

  1. Opinați că Tăriceanu încercă să comunice că ar putea fi mai longeviv decât Nicolae Ceaușescu, în politică ? Remarcați totuși că după Ceaușescu nu au rămas datorii , iar Tăriceanu a solicitat ca și magistrații și alții decidenți din instituții , bănuiți ca făcând parte din ”statul paralel” ,să răspundă inclusiv material pentru erorile comise ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger