AcasăNewsTariceanu nu pleaca urechea la critici, subliniind ca "Isarescu beneficiaza de sprijinul...

Tariceanu nu pleaca urechea la critici, subliniind ca „Isarescu beneficiaza de sprijinul ALDE”

Toate drumurile duc la... Tariceanu!

Dupa ce au fost voci din PSD si chiar din ALDE care nu au vazut cu ochi buni varianta anuntatei sustineri din partea Coalitiei pentru actualul guvernator al Bancii Nationale, in vederea obtinerii un nou mandat, Calin Popescu Tariceanu a fost foarte clar cand a subliniat ca partidul pe care il conduce isi va arata sprijinul pentru Mugur Isarescu la votul ce va fi dat in Parlament.

„Domnul Isarescu beneficiaza de sprijinul ALDE. Din partea ALDE nu au existat pozitii, ci un singur coleg (Daniel Zamfir- n.n.) care, sigur, este consecvent cu pozitia lui si nu vreau sa-i fac reprosuri. (…) Nu-i impartasesc punctul de vedere. In ceea ce priveste pozitia PSD-ului, vreau sa va rog sa-i chestionati pe reprezentantii partidului”, a mentionat Tariceanu, miercuri, de la Parlament.

Amintim ca orele trecute, senatorul Serban Nicolae a fost in discordanta clara cu pozitia exprimata de liderul ALDE.”In niciun caz nu am cum sa-l sustin pe dl Isarescu”, a afirmat social-democratul.

Votul pentru noua conducere a Bancii Nationale a Romaniei este programat pe 3 iulie.

548 afisari

4 COMENTARII

  1. Jocul asta la doua capete al lui Tericeanu trebuie sa se termine! Ori cu PNL,USR,PMP, ori cu PSD și pentru români! Nu pentru ăia care stau în genunchi în fața tuturor!! Tericeanu pare ca a sabotat încercările PSD și Dragnia de a îndrepta lucurile în România dupa 10 ani de guvernare antinaționala a piratului bețiv și chior! Min. Toader a taraganat 2 ani jumate tot ce a putut se comporta ca o vedeta tv ,ca un puști rasfățat în fața camerelor tv.Gerea îl jignea pe Iancu-PSD cînd acesta încerca sa scoata redevențe mai bune pt. români facîndu-l omul rușilor ,incit sarmanul Iancu a facut infarct și a fost spitalizat!Aștia sînt Aldiștii! Oameni cu 7 fețe !

  2. M.Isarescu nu mai trebuie investit intr-o noua functie de Guvernator BNR. nu ajunge. A dat curs IFN-urilor care dau imprumuturi cu 4000%. Unii Ifn-isti sunt chiar in partidul Liberal. nu a facut nimic ca dobanzile din banci, care sunt cele mai mari UE. Sa plece, mai sunt si alti oameni care pot sa conduca BNR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger