AcasăNewsTăriceanu o contrazice pe Dăncilă: Își face curaj singură. Moțiunea va trece

Tăriceanu o contrazice pe Dăncilă: Își face curaj singură. Moțiunea va trece

Tăriceanu, după recordul de cazuri COVID în România: Ce punem pe primul plan - organizarea alegerilor sau sănătatea populației?

Deși șefa Executivului și a PSD-ului a declarat în numeroase rânduri, în ultimele zile, că moțiunea de cenzură – menită să răstoarne Cabinetul pe care îl conduce – nu are sorți de izbândă, liderul ALDE, partid care, până în urmă cu câteva săptămâni, se afla în cadrul coaliției de guvernare vede lucrurile cu totul altfel.

„Dacă stau și mă uit puțin ce văd? O văd pe doamna Dăncilă foarte disperată, își face curaj singură. Și, pe de altă parte, în discursul pe care l-a ținut ieri încerca să fâlfâie tot felul de amenințări, să le spunem așa, care ar plana asupra parlamentarilor PSD, în cazul în care votează moțiunea, ceea ce dovedește că pentru un număr de parlamentari din PSD, votarea moțiunii este o opțiune”, a susținut liderul ALDE, miercuri, de la Parlament, înainte de a concluziona: „eu am convingerea că mâine moțiunea de cenzură va trece”.

Inițiativa PNL, susținută de partide din opoziție, va fi dezbătută și supusă votului în sedința de joi a plenului celor două Camere ale Parlamentului.

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ifose de grec și la Tăriceanu de nu s-a mai văzut decât la greci, când își renegociară reeșalonarea datoriilor către statele europene, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger