AcasăNewsTariceanu nu se incurca in guvernare

Tariceanu nu se incurca in guvernare

Calin Popescu Tariceanu isi pregateste candidatura pentru prezidentiale

Liberalul Calin Popescu Tariceanu refuza marul otravit al lui Traian Basescu, declarand ca s-ar ”dezonora” acceptand nominalizarea pentru functia de prim-ministru

Calin Popescu Tariceanu isi pregateste candidatura pentru prezidentiale

Adept al fairplay-ului chiar si in politica, Tariceanu nu vrea sa-i sufle postul de premier lui Victor Ponta.  ”In ceea ce priveste desemnarea prim-ministrului, presedintele nu are decat o solutie democratica, aceea de a desemna prim-ministru din partea formatiunii care a obtiunt majoritatea absoluta sau majoritatea relativa. (…) Prim-ministru este liderul acestui partid. (…) Daca mi s-ar propune functia de prim-ministru, as refuza. M-as dezonora acceptand nominalizarea, pentru ca as incalca regula jocului”, a afirmat fostul lider PNL.

Dincolo de corectitudie, Tariceanu are alte teluri politice,  sefia Executivului incurcandu-i mai mult planurile. Potrivit unor surse din PNL, liberalul nu vrea sa se lege la cap cu o functie care i-ar eroda imaginea, cum este cea de premier, preferand un post important, care sa-i aduca notorietate si sa-i serveasca drept rampa de lansare intr-o viitoare cursa pentru Palatul Cotroceni.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger