AcasăNewsTariceanu, mesaj transant la dezbaterea motiunii: grija la "cei din padure"

Tariceanu, mesaj transant la dezbaterea motiunii: grija la „cei din padure”

Dupa ce anterior in cursul zilei nu dadea nicio sansa motiunii de cenzura, la momentul la care a ajuns la tribuna salii in care s-a dezbatut demersul Opozitiei, liderul ALDE, formatiunea aflata la guvernare alaturi de PSD, a fost cat se poate de categoric.

Mai ales la adresa liderul principalei formatiuni de Opozitie, PNL. „M-am gandit cum le-ar sta romanilor cu un guvern-mozaic condus de un somer politic, ma refer la domnul Orban, evident. Cred ca in cartea lui de munca scrie ceva de genul: ori activist politic, ori agitator politic, nu stiu care o sa-i placa mai mult. In orice caz este un caz unic in istoria unui partid liberal, in loc sa aiba in fruntea lui un om care provine din zona profesiilor liberale, sa aiba un somer, pacat. In fine, acest guvern ar fi completat de persoane precum domnul Barna, domnul Ciolos, domnul Rares Bogdan, chiar si Raluca Turcan, inteleg”, a  acuzat Calin Popescu Tariceanu.

Mai mult, al doilea om in stat a facut trimitere si la dosare politice, dandu-le, un sfat reprezentantilor Opozitiei. „Nu pot sa nu remarc insistenta cu care abuzati de  amenintarile cu dosare penale. Asta nu face decat sa-mi intareasca convingerea ca aveti in continuare un culoar la DNA, care face dosare politice la comanda, ca sa va ajute pe voi si stapanul vostru sa preluati puterea. Aveti grija doamnelor din opozitie si domnilor, cei din padure se razgandesc destul de repede si riscul este sa deveniti din vanatori vanati”, a incheiat Tariceanu, in aplauzele salii.

author avatar
Cristina Stefan
343 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cel mai capabil personaj politic all tarii care trebuie ales presedinte .
    Bravo domnule Tariceanu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger