AcasăNewsTariceanu, lectii de economie pentru Antonescu si Voiculescu

Tariceanu, lectii de economie pentru Antonescu si Voiculescu

Ca orice aspirant la cea mai inalta functie in stat, Calin Popescu Tariceanu lucreaza pe doua paliere: isi  prezinta propria viziune asupra relansarii economiei si tranteste si cateva atacuri la adresa adversarilor.

Calin Popescu Tariceanu, dezamagit ca Antonescu nu este capabil sa promoveze programul economic al PNL

Dupa ce a cautat, fara succes, sa-l mai scoleasca pe Crin Antonescu intr-ale politicii externe, fostul premier a incercat sa-i ofere liderului PNL si o lectie de economie. Stiindu-l insa indaratnic, Tariceanu a abordat direct problema, nu pe ocolite, ca data trecuta.

”Din pacate, PNL este inca dator electoratului propriu cu exprimarea unei viziuni liberale asupra viitorului economiei romanesti si, va spun sincer, am asteptat in aceasta campanie electorala – mai sunt zece zile pana la data alegerilor – am asteptat ca liderul PNL, Crin Antonescu, sa promoveze un plan economic pentru Romania. Din pacate, pana astazi am fost deficitari la acest capitol si consider ca este o greseala care ar putea sa ne coste”, a afirmat fostul premier. In context, Calin Popescu Tariceanu a criticat si inversunarea manifestata de conservatorul Dan Voiculescu  atunci cand vine vorba de TVA diferentiat.  ”Nu sunt adeptul  acestei masuri. (…) Stiu de la cine porneste (Voiculescu – n.r) si o face cu incapatanare”, a mai comentat liderul deputatilor PNL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger