AcasăNewsTariceanu, la Comisia SPP. "Intrau, poate, pe burlan"

Tariceanu, la Comisia SPP. „Intrau, poate, pe burlan”

Al doilea om in stat se afla, la aceasta ora, la Comisia SPP, fiind cea de-a treia persoana invitata sa ofere lamuriri la acest for parlamentar, dupa vicepremierul Paul Stanescu si, respectiv, fostul sef al Serviciului, Dumitru Iliescu.

UPDATE: Presedintele Senatului a stat la Comisie peste o ora, rastimp in care a vorbit despre interceptarea sa, de la sfarsitul anului 2008 si pana in 2016, inclusiv in propria locuinta. „Nu am avut din partea SPP nicio semnalizare care sa -mi indice ca sunt obiectul unei astfel de suprtavegheri pe perioada in care am beneficiat de serviciile SPP (…) una din variante este ca serviciile care faceau aceste operatiuni erau atat de discrete incat reuseau, precum musca, sa nu fie vazute nici de SPP, de ce nu? Intrau, poate, pe burlan”, a remarcat, ironic, Tariceanu.

–-

Printre primele aspecte pe care Calin Popescu Tariceanu a tinut sa le puncteze la aceasta Comisie a fost acela ca la momentul de fata nu beneficiaza de protectia SPP, dar ca „o lunga perioada de vreme”, mai exact in rastimpul in care a avut functii importante in stat, inclusiv cea de sef al Guvernului, „am avut o relatie cu SPP”. „Aceasta relatie pe care am desfasurat-o va pot spune ca s-a derulat strict in limtele legale. Nu, personal, nu am constatat o depasire a acestor atributii in ceea ce ma priveste, bazandu-ma pe informatiile care au aparut in spatiul public si avand in vedere semnele care s-au ridicat in privinta anumitor activitati desfasurate de SPP si mai precis de directorul acestuia am hotarat, cu ceva timp in urma, sa suspend folosirea serviciilor asigurate de SPP”, a precizat Tariceanu la Comisia condusa de catre social-democratul Daniel Butunoi.

Sedinta Comisiei parlamentare de ancheta a Camerei Deputatilor si Senatului pentru verificarea posibilei implicari a Serviciului de Protectie si Paza in activitatea unor partide politice si in activitatea unor lideri ai acestor partide a inceput in jurul orei 13.

680 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce putea sa zica Gansacul?
    Ioana a schimbat ofiterii de protectie dela SPP pana l-a gasit pe Georgian Dobre.
    Baiat fin, satisfactie garantata.Ioana (sau Calin)i-a rasplatit serviciile cu o casa la ANL pe care i-a si mobilat-o.
    N-a fost discret, a aratat multor colegi mesajele fierbinti de la Ioana. Spunea dumneaei ca Calin o are mare dar tare ca fularu`.
    Astia a lu` Voroneanu s-au prins, si l-au parat pe Georgica. A fost trimis la reeducare in Afganistan. Intrebati-l pe Gen. Badea, fostul sef de la a III-a.

  2. Marian Oanca, ofiter care se ocupa de protectia lui Calin a fost trimis de Pahontu sa faca paza la exteriorul Palatului Parlamentului. Ca si Gabriel Patrascu. Numai pentru ca Gansacul Moliceanu nu mai era in gratiile Piratului sau Zeus pentru cunoscatori.
    Marinus a fost umilit pentru Calin.
    Caline, tu cum i-ai apreciat loialitatea?

  3. Nea Mitica Iliescu a uitat cand ii forta pe SPP-istii cu grade mari sa lipeasca afise in campania din 1996 pro Iliescu si PSD. Intrebati-l pe Col(r) Mandache, fost sef la FIAT cate amenzi a platit pentru afisajul ilegal in campania din 1996. Afise carate la Mogosoaia cu camionul SPP?
    Campania cu autobuzul SPP din 1992? Cati protestatari impotriva FDSR au batut atunci baietii de la FIAT? Inocentule.
    Si combinatiile cu Catalin Voicu? Si Gigi Rizea finutu`? M 62? Mares stie multe.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger