AcasăNewsTariceanu ii da papucii lui Jeffrey Franks

Tariceanu ii da papucii lui Jeffrey Franks

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu are un dinte impotriva reprezentantilor Fondului Monetar International pe care i-a poftit sa o taie din Romania.

Calin Popescu Tariceanu i-a cerut lui Jeffrey Franks sa se care cat mai repede din Romania

“FMI sa-si ia valiza si sa se care cat mai repede”. Acesta a fost mesajul transmis de Tariceanu reprezentantilor Fondului.  Potrivit liberalului, FMI lucreaza doar cu tari din lumea a treia, prin urmare prezenta in Romania nu se justifica.  “Am pretentia si mandria ca sunt roman si nu ma consider in lumea a treia”, a mai mentionat Calin Popescu Tariceanu. Dupa ce i-a dat practic papucii lui Jeffrey Franks (ce-i drept acesta cam are nevoie de incaltari noi), deputatul PNL a pus tunurile si pe Executivul de la Bucuresti. “Romania a ramas singura tara din toata Europa care inca nu a reusit sa iasa din criza. (…) Acest lucru este generat de incapacitatea actualului Guvern de a genera masuri proactive care sa redea increderea mediului investitional roman si strain si sa mobilizeze resursele necesare pentru investitii guvernamentale care sa compenseze lipsa de investitii din mediul privat”, a acuzat Tariceanu, precizand ca actuali guvernanti s-au multumit doar sa se planga in toti acesti ani de recesiune.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
353 afisari

4 COMENTARII

  1. Cred ca ar fi bine daca Tariceanu ar face acelas lucru. Ne=am saturat de sfaturile lui. Frank FMI stie ce spune. Fara FMI romania ar fi un haos. Hotilor le trebuie un politist si asta este FMIul

  2. Sa mori tu? Da’ de ce nu iti tu iei boarfele autohtone si cele persoanle si nu te muti la tata Franks acasa? O ciorba de linte si o shakshuka ti-o da ala, ca nu e chitros la haleala, ci numai la bani. Imi vine sa vomit cand citesc ce ai scris, ma ierti, vorbima mai tarziu, rama superba.

  3. Mihaie, Manolo tie t-a raspuns, ca doar nu face conversatie cu sine, asa ca urmeaza-i sfatul si cara-te!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger