AcasăNewsTariceanu ii bate obrazul lui Djuvara

Tariceanu ii bate obrazul lui Djuvara

Ca sa ”repereze” onoarea conducerii PNL, Calin Popescu Tariceanu il admonesteaza pe Neagu Djuvara

Calin Popescu Tariceanu il acuza pe Neagu Djuvara ca a ignorat, de-a lungul anilor, ”derapajele” lui Traian Basescu, dar nu a dat dovada de aceeasi clementa si fata de actuala conducere a PNL.

Ca sa ”repereze” onoarea conducerii PNL, Calin Popescu Tariceanu il admonesteaza pe Neagu Djuvara

Pozitia lui Tariceanu este surprinzatoare, din moment ce Djuvara a criticat aspecte cu care nici predecesorul lui Crin Antonescu in fruntea PNL-ului nu este de acord.

Neagu Djuvara

Tariceanu recunoaste ca Djuvara are si motive justificate de insatisfactie, dar nu este de acord cu tacerea istoricului atunci cand a fost vorba despre Traian Basescu: ”E un mare semn de intrebare: de ce Neagu Djuvara nu a luat nicio atitudine critica la derapajele pe care le-a avut Basescu, la comportamentul politic pe care l-a avut Basescu vreme indelungata?”. Pozitia adoptata de Tariceanu ridica un semn de intrebare asupra lui insusi, date fiind rivalitatea dintre el si Antonescu si razboiul intern din PNL. O posibila explicatie ar fi dorinta lui Tariceanu de a obloji orgoliul liberalilor, ranit de Djuvara, in ideea ca asa va cistiga simpatia cat mai multor colegi de partid, fapt decisiv in cazul unei noi candidaturi la presedintia PNL-ului.

author avatar
Simona Badulescu
729 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger