AcasăNewsTariceanu, dupa ce Webber a cerut demisia/demiterea lui Valcov: nu angajeaza partidul

Tariceanu, dupa ce Webber a cerut demisia/demiterea lui Valcov: nu angajeaza partidul

Se aduce în discuție amânarea alegerilor parlamentare. Tăriceanu: ”Intuiesc reacția lui Orban” (sursa foto: Facebook)

In conditiile in care in cursul acestei zile Renate Weber a cerut public demisia sau demiterea lui Darius Valcov, pe fondul publicarii fisei medicale a unei persoane, pe o retea de socializare, liderul ALDE a ales sa sublinieze ca demersul europarlamentarului formatiunii pe care o conduce „este o postare in nume personal, nu angajeaza partidul”.

Chiar si asa, a lasat sa se inteleaga cat se poate de clar ca nu e de acord cu un astfel de gest. „Cred ca in virtutea necesitatii apararii si protejarii drepturilor individuale, indiferent cine face un asemenea lucru nu e ceva normal”, a comentat Calin Popescu Tariceanu, luni, de la Parlament, intrebat daca i se pare in regula sa se publice o fisa de externare.

Mult mai transant a fost, insa, europarlamentarul Weber. „Publicarea de catre Darius Valcov a fisei medicale a unui om bolnav este un gest mizerabil din punct de vedere moral si un act ilegal, existand prevederi clare atat la nivel european cat si in legislatia noastra privind protectia datelor personale. Demisia, demiterea lui Darius Valcov sunt gesturi politice obligatorii”, a notat, intre altele, politiciana, via Facebook.

185 afisari

3 COMENTARII

  1. Vad ca a reusit opozitia sa va dezbine,bravo lor,rusine pentru PSD,nu credeam ca asa ceva va fi posibil,acum cand trebuia sa fiti si mai uniti dupa circul facut in 10 august de onorata opozitie care LUPTA pentru ca Romania sa prospere

  2. @anonymous -cred ca trebuia sa pui ghilimele la ; ,,opozitia lupta ca Romania ,,sa prospere”..! In fapt actuala opozitie are numai actiuni antinationale,antiromanesti! Orban a declarat ca atunci cind va ajunge la putere va scadea salariul minim! E noaptea mintii! Trebuie eliminate din procesul electoral infulentele nocive ale ambasadelor straine de la Bucuresti si ale serviciilor de informatii romane care lucreaza pe fatza impotriva propriului popor! Numai asa au intrat in parlament USR si PNL..

  3. ce chestie
    Intrebare doamna Weber ce faceati daca un anonim facea zeci de copii dupa acea fisa si o imprastia intre protestatari in strada? ha? pe cine ati fi criticat asa ……..dur?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger