AcasăNewsTariceanu, despre parerile diferite de cele ale lui Dragnea: nu suntem facuti...

Tariceanu, despre parerile diferite de cele ale lui Dragnea: nu suntem facuti din aceeasi mama

Energizat la maximum de achitarea sa,Tariceanu incearca sa-l stranga cu usa pe partenerul sau Dragnea

Liderului ALDE i se pare firesc sa apara situatii in care opiniile sale nu coincid cu cele ale partenerului din fruntea Coalitiei, social-democratul Liviu Dragnea, fara ca acest lucru sa insemne automat ca lucrurile s-ar fi deteriorat in interiorul aliantei de guvernare, cum tind unii sa interpreteze.

„Am vazut in ultimele zile, in Romania de multa vreme, m-am obisnuit cu lucrurile astea, zvonul bate realitatea, relatia nu e nici mai buna nici mai rea ca acum 4, 5 zile. Faptul ca din cand in cand avem pareri diferite nu ar trebui sa mire pe nimeni (…) nu suntem facuti din aceeasi mama”, a sustinut Tariceanu, luni dupa-amiaza. In opinia sa, astfel de discutii duc la gasirea unei solutii comuna. „Acest lucru nu insemna ca e pusa sub semnul intrebarii functionarea pe viitor a Coalitiei”, a conchis Tariceanu.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari

1 COMENTARIU

  1. Taricele,se pare ca si din cauza asta ai avut atatea neveste,ai nimerit ca nuca in perete cu zicala aceasta,adica facuti de aceeasi mama,nu stiai ca de fapt astia nu se inteleg mai rau decat doi straini.Cred ca aici ai gresit,te santajeaza stapanii coloniei,cum a fost santajat si crinulet,macar asta a fost rasplatit,urmeaza ca si d-ta sa fii rasplatit,pai ce faci cu votul meu faci pe el ce a facut si antonescu,va fi raspunderea ta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger