AcasăNewsTariceanu, despre iesirea PNL de la guvernare: “Am votat impotriva ruperii USL!...

Tariceanu, despre iesirea PNL de la guvernare: “Am votat impotriva ruperii USL! Ma gandesc la ce am de facut…”

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, la finalul sedintei Delegatiei Permanente a PNL, dupa decizia liberalilor de denuntare a protocolului USL, ca a votat impotriva si ca masura stabilita i se pare una pripita.

Conducerea PNL a adoptat, marti seara, cu o majoritate de 187 de voturi pentru, sase impotriva si doua abtineri, rezolutia privind iesirea liberalilor de la guvernare, decizie pe care fostul premier Calin Popescu Tariceanu o considera pripita, motiv pentru care, a declarat el, a votat impotriva.

“Am votat impotriva. A fost o sedinta lunga, au fost dezbateri nu foarte interesante. Eu cred ca e o decizie grea, complicata, care ar fi trebuit mai bine analizata, gandita, a fost o atitudine usor pripita, nu vreau sa folosesc calificative care sa ii deranjeze pe colegii mei. In ceea ce ma priveste nu imi ramane decat sa ma gandesc in continuare la ce imi ramane de facut”, a declarat Tariceanu.

Cu toate astea, Calin Popescu Tariceanu a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor care au vrut sa afle daca declaratiile lui sunt un semn ca vrea sa paraseasca PNL.

PNL au adoptat, marti seara, rezolutia privind iesirea liberalilor de la guvernare. Rezolutia prevede iesirea de la guvernare, demisia in bloc a ministrilor PNL si a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta si pozitia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta. De asemenea, in rezolutie se constanta incetarea existentei USL.

author avatar
Alina Costache
444 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...