AcasăNewsTariceanu da uitarii gandul prezidentiabil

Tariceanu da uitarii gandul prezidentiabil

Dupa ce s-a aflat ca, in urma votului din Senat, a scapat de orice emotie in privinta cererii DNA-ului, Calin Popescu Tariceanu a facut un anunt destul de clar cu privire la prezidentialele din toamna.

Desi pana de curand putini erau cei care credeau ca Tariceanu nu va dori sa candideze in toamna, pentru Cotroceni, mai nou, adica dupa europarlamentare si referendum, lucrurile par sa stea cu totul altfel. “In acest moment candidatura la prezidentiale nu intra in discutie in ceea ce ma priveste. Pentru mine nu este o optiune pe care in momentul de fata sa o analizez”, a mentionat al doilea om in stat, citat de antena3.ro.

In cursul zilei, prin vot secret, senatorii s-au pronuntat in favoarea respingerii solicitarii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul fostului premier, acuzat de luare de mita. Au fost 38 de voturi „pentru” si 71 „impotriva”.

260 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu , domnule Tariceanu, trebuie sa candidati la alegerile prezidentiale, trebuie sa scapam de neamt, trebuie, daca nu candidati nu iesim la alegeri sa vine UE sa -l voteze, noi nu-l vrem pe neamt.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger