AcasăNews„Tăriceanu – cu un picior în guvernare, cu unul în Opoziţie”

„Tăriceanu – cu un picior în guvernare, cu unul în Opoziţie”

Teodor Meleşcanu a reacţionat, miercuri, la anunţul lui Călin Popescu-Tăriceanu privind alianţa ALDE cu Pro România. Fostul minsitru de Externe a afirmat că partidul trebuie să se poziţioneze, neputând fi cu un picior în guvernare şi cu unul în opoziţie.

Foto Facebook

„În ideea constituirii unor grupuri comune politice, evident că va trebui să fie rezolvată şi problema modului în care ne poziţionăm. Nu putem să fim cu un picior în coaliţia de guvernare şi cu un picior în minoritatea şi în opoziţia la nivel parlamentar. Lucrurile nu se pot face şi trebuie tranşate”, a declarat Meleşcanu pentru televiziuni.

El a adăugat, totodată, că o alianţă cu partidul condus de Victor Ponta ar putea stabiliza politica din România. El a anunţat că membrii ALDE vor avea o discuţie joi în legătură cu acest subiect.

„Din punctul meu de vedere e vorba de o intenţie a domnului preşedinte Tăriceanu de a avea o colaborare mult mai strânsă cu Pro România. Sogur că noi vom analiza în detaliu în ce constă această colaborare. Mâine vom avea o întâlnire neoficială pe această temă să vedem cum ne mişcăm în continuare. (…) Va trebui să vedem practic în ce constă această alianţă”, a mai spus Meleşcanu.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger