AcasăNewsTariceanu, Chiliman si Orban, impreuna la sectia de votare. VEZI ce au...

Tariceanu, Chiliman si Orban, impreuna la sectia de votare. VEZI ce au declarat!

Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu si doi dintre colegii sai liberali- primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, si fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban – au votat duminica dimineata, la aceeasi sectie din Capitala.

Calin Popescu Tariceanu

Tariceanu a precizat, la scurt timp dupa ce si-a exprimat optiunea la alegerile parlamentare, ca a votat pentru victoria USL. „Am votat (…) cu convingerea ca acesta este un moment in care Romania trebuie sa porneasca pe un nou drum, al iesirii din criza economica, din criza politica si sociala in care se afla de peste trei ani si jumatate”, a spus fostul premier.

Liberalul crede ca Romania „trebuie sa porneasca pe un drum care este in directia asteptarilor cetatenilor, care s-au saturat de dispute si certuri politice prelungite, de instabilitate si incertitudine, de un viitor care nu se configureaza cum oamenii se asteapta”. Tariceanu a mai afirmat ca a votat „pentru ca Romania sa-si regaseasca drumul ei catre valorile democratice, catre partenerii europeni si transatlantici, cu care Romania a reusit sa se elibereze de sub povara comunismului si sa-si aseze drumul catre prosperitate”.

Andrei Chiliman

La randul sau, primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, le-a spus jurnalistilor ca votul sau a mers catre  echipa pe care a sustinut-o in campanie, „o echipa responsabila si serioasa, care poate sa realizeze asteptarile cetatenilor”.

Deputatul Ludovic Orban a declarat ca a votat la alegerile de duminica, 9 decembrie, „pentru ca cetatenii din Sectorul 1 sa aiba in Parlament o reprezentare la nivelul exigentelor lor”, dar si „impotriva mitocaniei, a hotiei, a abuzului, a arbitrariului si impotriva sfidarii cetatenilor”.

173 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger