AcasăNewsTariceanu, castigator la raliul Sinaia

Tariceanu, castigator la raliul Sinaia

Calin Popescu Tariceanu a castigat un loc pe podiumul Raliului Sinaia. Spre bucuria lui, la antrenamente „copiloti” i-au fost fii sai, de 15 si respectiv 8 ani.

La etapa a IX-a a Campionatului National de Viteza in Coasta de la Sinaia, Tariceanu a concurat in cadrul clasei “I” – Automobile Istorice, la volanul unei masini Lancia Fulvia si aobtinut locul 3. Fostul premier s-a infruntat cu alti 67 de piloti, sub ochii lui Dinu Patriciu si Petre Roman, care i-au urmarit cu interes evolutia din randul spectatorilor.

Cat priveste masina aleasa, cunoscutul om politic a povestit ca este un model dupa care jinduia la 18 ani, asa cum crede ca ar face orice tanar la aceea varsta. Fericit de propriul lui loc prins pe podium, Tariceanu a tinut mortis sa salute si succesul colegului sau de opozitie, pesedistul Victor Ponta: “Ma bucur ca Victor Ponta a demonstrat ca poate conduce singur si bine o masina cu 200 de km la ora, spre deosebire de altii care manevreaza nesiguri o timona, si asta desi se deplaseaza doar cu cativa kilometri la ora”.

A conduce masina sau motocicleta este o adevarata placere pentru fostul premier Calin Popescu Tariceanu

author avatar
Simona Badulescu
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger