AcasăNewsTariceanu: Basescu, supendat pentru ca l-a numit pe Ponta premier "fara sa...

Tariceanu: Basescu, supendat pentru ca l-a numit pe Ponta premier „fara sa vrea”

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a declara ca USL dorste sa il suspende pe Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei deoarece acesta „l-a numit pe Ponta premier fara sa vrea”.

Calin Popescu Tariceanu, fost prim ministru, a prezentat, miercuri noapte, cateva dintre motivele pentru care Uniunea Social Liberala considera ca Traian Basescu ar trebui suspendat, comentand cateva dintre acuzele prezentate de acestia in cadrul cererii de suspendare.

„Printre alte motive, l-a numit pe Ponta fara sa vrea, el a declarat inainte ca nu va numi dupa alegeri pe nimeni de la USL ca premier, indiferent de rezultatul alegerilor”, a spus fostul premier la Antena 3.

Totodata, acesta a mai precizat ca acesta a incalcat in nenumarate ori Constitutia, preluand si atributii ale Guvernului si prim-ministrului, precizand ca Traian Basescu „a vorbit despre negocierile cu FMI, nu avea voie sa dea declaratii, era atributia Guvernului” si a avut „atitudini xenofobe” referitor la minoritatile nationale.

author avatar
Ionut Zgimbau
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger