AcasăNewsTariceanu: Basescu incearca sa denigreze tot ce nu este in zona lui...

Tariceanu: Basescu incearca sa denigreze tot ce nu este in zona lui de influenta

Presedintele Traian Basescu incearca sa denigreze tot ce nu este in zona lui de influenta, sustine Calin Popescu Tariceanu, deranjat de afirmatiile sefului statului care a declarat, in timpul intalnirii de la Cotroceni cu Ponta, ca a mai avut un premier iresponsabil.

Calin Popescu Tariceanu a explicat de ce Traian Basescu l-a criticat la intalnirea de la Cotroceni cu Victor Ponta si ministrul Finantelor pentru masurile economice luate in perioada in care a condus Guvernul.

„Presedintele am impresia ca se gaseste nu intr-o campanie electorala, ci intr-o campanie politica prin care incearca sa denigreze tot ce nu este in zona lui de influenta. In 2008… am avut curaj sa spun ca o astfel de majorare nu este posibila, un lucru extrem de nepopular, dar necesar. Ne-am asumat aceste riscuri. Va aduc aminte ce spunea presedintele in acel moment: ca este suficient sa existe vointa politica pentru majorarea salariilor cu 50%”, a spus Calin Popescu Tariceanu, citat de digi24.ro.

La intrevederea de luni cu prim-ministrul, seful statului a prezentat un alt punct de vedere. „Eu am vazut un premier la fel de iresponsabil, Tariceanu, care pentru alegeri a facut ce a facut si a suportat guvernul Boc costul utilizarii banilor publici pentru campanie”, a spus Traian Basescu.

author avatar
Alina Costache
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger