AcasăNewsTariceanu a anuntat raspicat: ALDE nu se va implica in campania pentru...

Tariceanu a anuntat raspicat: ALDE nu se va implica in campania pentru referendum

Tariceanu il atentioneaza pe Dragnea ca este gata sa-I traga presul prezidential de sub picioare

Liderul formatiunii politice ce face parte, alaturi de PSD, din Coalitia de guvernare a precizat cat se poate de clar ca votantii ALDE nu vor fi indemnati in vreun fel in privinta referendumului pentru familie, din 6 si 7 octombrie.

Mai exact ca „ALDE nu se va implica in campania pentru referendum, vom recomanda votantilor nostri sa voteze conform propriei constiinte”. Mai mult, Calin Popescu Tariceanu a mai punctat, miercuri, de la Parlament, asupra necesitatii promovarii, dupa acest referendum, a legii parteneriatului civil. „Cred ca trebuie sa respectam libertatea fiecaruia sa-si organizeze viata intima si personala asa cum isi doreste”, a conchis al doilea om in stat.

Anuntul vine la doar cateva zile dupa ce Liviu Dragnea, liderul PSD, anunta, la finele unei sedinte a conducerii, ca partidul sau vrea sa demareze actiuni de informare a populatiei asupra temei referendumului convocat pentru mai putin de doua saptamani.

author avatar
Cristina Stefan
158 afisari

2 COMENTARII

  1. Nu are nicio importanta ce declara Tariceanu,rezultatul votului la acest referendum se prefigureaza si se stie din momentul in care Patriarhul BOR a declarat mobilizarea generala a tuturor credinciosilor ortodocsi pentru a se prezenta la vot si a sustine familia traditionala crestina.

  2. Si domnului Tariceanu i-a luat Dumnezeu mintea. Indirect, el vrea sa ne spuna ca nu prea este de aacord cu acest reeferendum. Ieri la un posst de TV a marturisit ca in ultima vreme tarile Europei au evoluat (in privinta caasatoriei intre persoane de acelasi sex) in timp ce romanii au ramas conservatori. Pai mai domnule Tariceanu, era mai corect sa spui ca unele tari europene au involuat in problema in cate te-ai pronuntat. Si mai vrei sa devii presedinte al Romaniei ? Adica sa faci ca si biata tara noastra se involueze si sa adopte anormalul in locul normalului. Sictir !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger