AcasăNewsTargu Jiu: A ccidentat doi politisti pe trecerea de pietoni, dupa care...

Targu Jiu: A ccidentat doi politisti pe trecerea de pietoni, dupa care a lesinat!

Doi politisti din Targu Jiu au fost loviti de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni, de o soferita care, dupa ce a vazut ce a facut, a lesinat.

Cei doi agenti de la Ordinea Publica, din cadrul Politie, un barbat si o femeie, traversau regulamentar strada, indreptandu-se spre zona in care ar fi urmat sa patruleze, in momentul in care au fost acrosati de un autoturism condus de o femeie, potrivit wowbiz.ro.

In declaratia sa, soferita vinovata de accident a spus ca a fost orbita de razele soarelui, potrivit comisarului sef Dumitru Tatomir, seful Serviciului Politiei Rutiere Gorj. Cand a realizat ce a facut, femeia a lesinat, fiind ulterior dusa la spital unde i s-au recoltat probe de sange. In urma analizelor a reiesit ca femeia nu a consumat alcool inainte sa urce la volanul masinii.

Cei doi agenti de politie nu au fost raniti grav, fiind transportati de o masina a Politiei Rutiere la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Conform unor surse medicale se pare ca agentul de politie are traumatisme la mana dreapta, cu care s-a lovit de parbrizul masinii, iar colega sa are lovituri la un picior.

author avatar
Alina Costache
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger