AcasăNewsTargoviste: Politistii au fost SOCATI cand au descoperit de ce FUGEA o...

Targoviste: Politistii au fost SOCATI cand au descoperit de ce FUGEA o soferita de ei! (VIDEO)

A facut un circ de toata frumusetea in fata politistilor care o oprisera pentru un control de rutina, oamenii legii descoperind ca femeia din localitatea damboviteana Bucsani avea o alcoolemie de 1,08 mg/litru.

O femeie in varsta de 39 de ani a fost adusa cu forta la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste pentru a i se recolta probe biologice, dupa ce politistii au vrut sa o opreasca in trafic pentru un control de rutina. Soferita, insa, i-a ignorat pe oamenii legii si si-a vazut mai departe de drum, fiind prinsa la doi kilometri distanta, dupa ce a intrat cu masina intr-un gard.

Soferita s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, rezultatul etilotestului aratand ca femeia avea 1,08 mg/litru  alcool pur in aerul expirat, scrie tvpartener.ro. In fata camerelor de filmat ea a afirmat ca nu a baut decat ceai.

”Politistii au procedat la oprirea regulamentara a unei persoane.Este vorba despre o  femeie de 39 de ani din localitatea Bucsani care circula pe DJ 711 B. Aceasta nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor, fiind ulterior depistata de politisti, la circa doi kilometri departare. A fost ulterior transportata la spital pentru recoltarea de probe biologice. Fiind testata cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 1,08 mg/litru  alcool pur in aerul expirat. Pe numele acesteia politistii au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat agent Raluca Florescu, purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, potrivit aceleiasi surse.

Femeii ii va fi suspendat permisul de conducere pentru trei luni si se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

[youtube]YM60GuvI8Z4[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger