AcasăNewsTarg de Sfantul Nicolae, la Muzeul Taranului Roman

Targ de Sfantul Nicolae, la Muzeul Taranului Roman

Stim, mai sunt cateva zile bune pana la inceput de decembrie! Chiar si asa, nu strica sa aflati din timp unde puteti gasi jucarii si alte lucruri cu totul deosebite, mesterite de artistii care expun in acest an la Targul de Sfantul Nicolae, de la Muzeul Taranului Roman.

Drept urmare, daca va tenteaza ideea de a merge la un astfel de targ, aflati ca incepand cu 1 decembrie, adica de Ziua Nationala, si pana pe 3 decembrie, de la 10 dimineata si pana la orele 18, gasiti expuse, la muzeul din apropierea sediului Guvernului, roadele ideilor si ale priceperii mesterilor expozanti.

Veti gasi – de admirat si cumparat, dupa cum anunta reprezentantii MTR, intr-un comunicat remis miercuri redactiei- atat traditionalele nuieluse, jucarii, cat si podoabe, ii, catrinte si camasi, cosuri si masti, icoane, dar si turta dulce sau cozonaci. Si nu numai. Daca sunteti curiosi sa descoperiti toate cele cate ofera targul de Sfantul Nicolae, va mai spunem doar ca un bilet costa 4 lei, dar ca elevii, studentii si pensionarii au reducere, astfel ca vor plati doar 2 lei pe tichetul de acces. Si ca intrarea la targ se face prin Strada Monetariei!

author avatar
Cristina Stefan
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger