AcasăNewsTarcea: Justitia nu se face nici la televizor, nici in strada

Tarcea: Justitia nu se face nici la televizor, nici in strada

La plecarea de la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, presedintele Curtii Supreme a facut referire la o presiune la adresa magistratilor Inaltei Curti, subliniind insa ca justitia se face in sala de judecata si niciunde in alta parte.

„Daca ma uit la toate luarile de pozitie din ultima perioada da, exista o presiune – a existat intotdeauna – o presiune asupra judecatorilor de la Inalta Curte si cred ca este normal ca acest lucru sa ia sfarsit. Justitia nu se face nici la televizor, nici in strada, ci in sala de judecata”, a punctat Cristina Tarcea, raspunzand unei intrebari.

In clipa in care un reporter a vrut sa afle daca e de parere ca ar putea fi influentati magistratii de aceste atacuri la adresa Justitiei, raspunsul sefei ICCJ a fost scurt: „sunt convinsa ca nu”.

sursa foto: antena3.ro

177 afisari

3 COMENTARII

  1. Opinați că președinta CSM ar trebui să le solicite explicații în ședințele CSM, ministrului de la justiție și Procurorului General, pentru opiniile exprimate în mod public și despre modul în care astfel de atitudini publice pun în discuție obiectivitatea deciziilor instanțelor judecătorești și activitatea procurorilor, publicându-se și comunicate ale CSM despre constatările și concluziile din astfel de ședințe ?

  2. Remarcați totuși că doamna Târcea este președinta ÎCCJ, dumneaiei vorbind despre o opinie de la ÎCCJ și de la CSM, în mod public ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger