AcasăNewsTaracila ia in bascalie ”Noul PSD”

Taracila ia in bascalie ”Noul PSD”

Fostul lider al PSD, ex-vicepresedinte al Senatului si fost ministru de Interne, Doru Ioan Taracila, ia in bascalie noul PSD nascut la Calarasi. El critica intr-o postare alergorica facuta pe blogul personal atat pe urmasa lui Stefan cel Mare, asa cum se autoproclama deputata Oana Mizil, cat si cealalta grupare existenta la Calarasi.

Potrivit lui Taracila ”in urma cu aproape doi ani din nimic s-a nascut o mare dragoste: pe de o parte Ea, venita de la Bucuresti “pe cai mari”, sa salveze organizatia, ca doar era sustinuta de Centru, il “batuse pe Gigi Becali” si mai ales, avea in vene sange domnesc crezandu-se “urmasa lui Stefan Cel Mare”, iar pe de alta parte, el “bestia”,un grup de admiratori cazuti in extaz, care cu gurile cascate ascultau povestile de doi bani pe care le depana de fiecare data… Astfel s-a nascut la noi “Noul PSD”!”, sustine Taracila.

El spune ca luna de miere s-a sfarsit si ca in momentul de fata se duce o ”batalie surda  la nivel de judet, prin toate mijloacele, batalie care ne impinge in penibil”. In finalul postarii sale, fostul lider al PSD isi exprima indoiala cu privire la viitoarele succese ale ”Noului PSD”.

”Acum doi ani, la Conferinta judeteana se vorbea de Noul PSD, care se nastea si care va castiga alegerile viitoare!”, mai afirma Doru Ioan Taracila.

author avatar
Cornelia Draghici
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger