AcasăNewsTanţi Virginica, regina smecheriilor imobiliare

Tanţi Virginica, regina smecheriilor imobiliare

Ceilalti „rechini“ imobiliari se feresc de Tanţi Virginica

Cele mai fabuloase averi din Romania ultimilor ani s-au facut prin intermediul tranzactiilor cu terenuri aflate in zonele de lux ale Capitalei.

Ceilalti „rechini“ imobiliari se feresc de Tanţi Virginica

Schema este deja cat se poate de banala, marii jucatori pe piata imobiliara cumparand, pe sume de-a dreptul ridicole, drepturile succesorale si litigioase ale unor mostenitori de drept.

Pentru Palatul Ghica si 23,4 hectare a platit doar un avans de 100.000 de euro

Care, insa, de ani de zile nu au reusit sa urneasca dosarele din justitie pentru a primi inapoi ce li se cuvine.

Pentru terenul recuperat din curtea spitalului CFR 2 a primit de la Raul Doicescu peste 6.000.000 de euro

Si atunci, neputinciosi, se multumesc cu „frimiturile” aruncate de „rechinii” imobiliari. Dintre care, de departe, cel mai temut este Tanţi Virginica Dumitrescu.

I-au luat frica!

La DNA s-au strans declaratii uluitoare despre implicarea unor inalti magistrati, sefi de Politie si demnitari in sprijinirea celei care a pus mana pe ce teren a vrut.

Raul Doicescu

De altfel, este suficient sa aruncam o privire asupra „portofoliului” de restituiri reusite pe banda rulanta de Tanţi Virginica Dumitrescu, pentru a vedea ca alte nume cu greutate in domeniu, ca Gigi Becali sau Puiu Popoviciu, par niste simpli ageamii. De altfel, cel din urma s-a si retras de cateva ori din competitie, atunci cand a fost nevoit sa o infrunte pe cea pe care tot „high–life”-ul dambovitean o numeste cu respect Virginica. Astfel, exista informatii ca pana si un valoros teren de pe Soseaua Kiseleff nr. 39, ar fi fost in cele din urma cedat de catre Popoviciu in favoarea patroanei de la SC Ciad SRL.

In „combinatii” cu nasul lui EBA

Printre zecile de „tunuri” de cel putin cateva milioane de euro date de cuplul Tanţi Virginica – Adrian Ciorobea se numara si primirea a 23,4 hectare situate pe malul nordic al Lacului Tei, pe str. Fabrica de Glucoza. Este vorba despre celebra mosie Ghica si palatul aferent, pentru care au platit un avans de doar 100.000 euro. Influenta lui Tanţi Virginica a dus si la preluarea Curtii Spitalului CFR 2, teren situat pe Bld. Expozitiei si revandut imediat, pe sase milioane euro, lui Raul Doicescu. De altfel, patronul de la Bog’ Art, anuntat si drept viitorul nas al Elenei Basescu si al lui „SIDA” Ionescu, este cel care construieste proiecte imobiliare de lux pe terenurile eliberate de „Virginica”. Cea care se afla in preezent foarte aproape de a se alege si cu Casa Oamenilor de Stiinta si cei 5 .000 metri patrati din buricul Bucurestiului. Ca si cu Moara lui Assan si terenul aferent de cinci hectare, cotat la peste 50 milioane euro.

Herastraul, piscina lui Virginica

La acestea se adauga nenumarate alte terenuri din Zona de Nord, ceea ce i-a si facut pe concurenti sa constate amar ca Lacul Herastrau a ajuns o biata piscina interioara pe proprietatile celei mai mari „devoratoare” de restituiri. Iar probele stranse de-a lungul timpului de catre procurorii anticoruptie dezvaluie  „Caracatita” creata de Virginica si care a penetrat nenumarate institutii ale statutului.

Nu rata in numarul viitor, incredibile dezvaluiri despre dosarul „Chefalului”, aflat in instrumentarea DNA: „Daca nu-i vinzi lui Verginica, te bagam in puscarie!” – Procurorul meu de casa – Commando de 30 de batausi – Amantlac la nivel inalt – Sechestrari fabricate de Politie

author avatar
Catalin Tache
4.043 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger