AcasăTanti Aneta a ridicat sala in picioare, la "Romanii au talent", sezonul...

Tanti Aneta a ridicat sala in picioare, la „Romanii au talent”, sezonul 4: “WOW, m-am uitat ca un copil!” (VIDEO)

Si in cel de-al patrulea sezon romanii sunt decisi sa demonstreze ca au talent, indiferent de varsta sau de ocupatie. Sunt si unii, e adevarat, care pentru a deveni “vedeta” au nevoie de sustinerea unei intregi echipe. Este cazul Anetei, o batrana simpatica ce a cucerit publicul la “Romanii au talent”.

Ce are special tanti Aneta, de are nevoie de ajutorul a cinci persoane? In primul rand ca este foarte batrana, si nu o mai tin picioarele, iar in al doilea rand ca este o papusa pe care toti cei cinci “creatori” ai ei o simpatizeaza foc.

Sunt grupul “Qui Peut” din Galati si s-au descurcat de minune in cea de-a doua editie a sezonului 4 “Romanii au Talent”. Talentul lor este acela de a manui papusile, iar piesa de teatru pusa de ei in scena i-a facut pe cei din public sa aplaude frenetic, in timp ce juratii si cei doi prezentatori – Pavel Bartos si Smiley – i-au privit fascinati. “M-am uitat la numarul vostru ca un copil. Bravo, un ‘Da’ din toata inima”, le-a spus Andi Moisescu, in timp ce Mihai Petre le-a transmis: “Sunteti personaje, imi place numarul vostru si cred ca puteti mai mult”.

[youtube]qswEK6iV8oY[/youtube]

author avatar
Alina Costache
785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger