AcasăNewsTancurile pentru Ucraina, blocate în România! Traficul rutier a fost oprit /...

Tancurile pentru Ucraina, blocate în România! Traficul rutier a fost oprit / Ce s-a întâmplat

tancuriTancurile pentru Ucraina, blocate în România! Traficul rutier a fost oprit / Ce s-a întâmplat / foto: Antena 3

Un transport de tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe o șosea din judeţul Sălaj, după ce un trailer a ieşit în afara şoselei.

Unul dintre trailerele pe care se afla un tanc a ieşit în afara părţii carosabile pe DN 1H în zona localităţii Surduc şi a rămas imobilizat, după ce şoferul nu s-a încadrat corespunzător.

Accident cu un trailer ce transporta tancuri

Drept urmare, transportul de tancuri pentru Ucraina a fost blocat timp de câteva ore.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN1H și DN 1G, în apropierea localității Surduc, județul Sălaj, un transport agabaritic a ieșit în afara părții carosabile, rămânând imobilizat. Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore”, a anunţat, în această dimineaţă, Poliţia Română.

Tancurile au ieșit din țară prin vama Halmeu

Ulterior, trailerele cu tancuri au trecut prin vama Halmeu, în Ucraina.

„În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj. Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier. Traficul a fost restricționat până la repunerea semiremorcii pe partea carosabilă”, se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

author avatar
Andreea Vlad
1.595 afisari

8 COMENTARII

    • Ce idioti. Pana la urma ne tarasc ”prietenii” ucrainieni in razboiul lor.

  1. NE MANANCA IN CUR ??, NE BAGAM SINGURI IN RAHAT ?,O SA NE SCARPINE RUSII IMEDIAT CE TERMINA DE TOCAT UCRAINA.
    ATUNCI VREAU SA-I VAD PE DECIDENTI IN PRIMA LINIE !.

  2. Daca vrei sa treci granita cu 11 pachete de tigari sau 5 sticle de trascau, este jale mare, se lasa cu confiscari, amenzi, etc.Daca treci cu 20 de tancuri pline cu ghiulele si boabe pentru mitraliere, nu-i nicio problema, drum bun si cale batuta. Ce curwa este politica asta jegoasa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger