AcasăNewsTancurile israeliene au pornit ofensiva impotriva armatei lui Bashar

Tancurile israeliene au pornit ofensiva impotriva armatei lui Bashar

Tancurile israeliene au tras asupra pozitiilor artileriei siriene, dupa ce un al doilea obuz s-a „ratacit” pe platoul Golan.

Tancurile israeliene au tras asupra pozitiilor armatei siriene

Dupa ce duminica armata israeliana a tras o racheta Tamuz spre Siria, intr-un incident similar, ieri, tancurile israeliene au tras asupra pozitiilor armatei lui Bashar al-Assad.

Trupe britanice la granita Siriei cu Iordania

Seful Statului Major al Armatei britanice, generalul Sir David Richards, a declarat ca va trimite trupe la granita Siriei cu Turcia, Iordania si Liban, invocand „criza umanitara”. Dar acestea sunt deja acolo, dupa cum informeaza presa britanica. Un raport din 2011 al unui analist CIA, Philip Giraldi, arata ca „NATO este deja angajat clandestin pe frontul sirian. Trupe speciale britanice, americane si franceze ofera asistenta si antrenament rebelilor sirieni, fiind in teatre de operatiuni din Turcia si Iordania.” In martie 2012, un raport al Institutului Brookings reitera ca „o interventie militara directa in Siria trebuie sa aiba motive umanitare. Israelul ar putea comasa trupe pe Inaltimile Golan, pentru a imparti trupele guvernamentale siriene pe doua fronturi: extern- Israelul si intern – trupele de opozitie.” Deci, sunt in „grafic”!

Uciderea lui Assad si ofensiva in Gaza

Presa britanica a dezvaluit ca trupele speciale britanice din SAS, SBS si Regimentul de Cercetare si Recunoastere se canonesc de mult sa formeze comandouri pentru asasinarea presedintelui sirian, pe capul caruia exista o recompensa de 25 de milioane de dolari. Pana vor reusi, Israelul deschide un front in Gaza. Ieri, diplomatii straini au fost anuntati ca Israelul va incepe o „ofensiva extinsa” in Gaza, din cauza tirului sustinut cu rachete  la care este supus de sambata incoace. Atacul cu rachete este „opera” unor grupuri de insurgenti, care se plimba cu lansatoare mobile, si care nu pot fi controlati de oficialii din Gaza.

author avatar
Adina Mutar
604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger