AcasăNewsUPDATE. „Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București/...

UPDATE. „Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București/ Protest la Ambasada Rusiei

„Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București. Val de reacții pe internet: „Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?” (sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

La aproape o lună de când pe străzile din Râmnicu Vâlcea au fost surprinse imagini incredibile și s-a aflat despre un incident apărut în timp ce manelistul Dani Mocanu filma un clip cu un TAB militar, o postare scurtă, cu un rând în chip de explicații și o fotografie a venit de la primarul sectorului 1 al Capitalei, a iscat reacții.

UPDATE: S-a aflat misterul din spatele „tancului” din fotografia postată pe pagina de Facebook a primarului sectorului 1.

Protest în fața Ambasadei Rusiei din București

(sursa foto: captură video Facebook/PlatformaAresel/)

Platforma Aresel a organizat luni, 16 mai, un protest în fața Ambasadei Rusiei din București, pe fondul invaziei ruse în Ucraina, la care a fost adus un tanc de carton, dar și un portret al liderului rus Vladimir Putin. Al cărui chip apare prezentat pe o pânză, sub forma unei caricaturi.

Știre inițială:

Postarea a apărut luni, 16 mai, în jurul prânzului. „Intersecția Șoselei Kiseleff cu Strada Ion Mincu.” – stă scris pe pagina de Facebook a lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1, în dreptul unei fotografii care a generat un val de reacții pe contul edilului, de pe rețeaua de socializare amintită.

Tancul are desenată litera „Z”

E vorba despre o fotografie în care e surprins un tanc ce pare să fie de jucărie, tractat pe o platformă, și marcat cu litera ”Z” – literă care, pe fondul războiului din Ucraina, a fost asociată „simbolului lui Putin”.

Citiți și: Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Manelistul a intrat în mașinile parcate lângă trotuar – VIDEO

„Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?”

În timp ce unii s-au întrebat care e scopul postării cu pricina, alții au trecut la ironii, amintind de incidentul de la filmările clipului lui Dani Mocanu, din aprilie acest an.

Iată câteva dintre reacțiile internauților:

„A întârziat la parada din 9 Mai?”
„Poate filmează Dani Mocanu clip nou, doar că acum e mai atent”
„Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?”
„Care este sensul acestei postări?”
„o fi rămas în pană”
„Nu are primăria dispozitive de blocat șenile ?”
Clotilde Armand în loc de glumițe pe FB poate vă apucați și în lumea reală să ridicați autoturismele parcate ilegal.”
„Ce ar vrea sa fie asta?”

(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
author avatar
Andrei Coman
736 afisari

8 COMENTARII

  1. Doamne fereste sa nu fie un TANC rusesc ADEVARAT pe strazile din Bucuresti atunci sa vedeti „fericire” pe astia de ieri.

    • Dupa toate probabilitatiele, sansele ca tancurile rusesti pe ajunga pe strazile Capitalei sunt foarte mari. Parintele Arsenie Boca si Parintele Ilarion Argatu au fost foarte clari in privinta destinului Bucurestiului, deci degeaba viseaza unii la cai verzi pe pereti, ca tot cum vrea Dumnezeu va fi!

      • De unde draku le tot scoate-ti cu parintele Arsenie Boca.
        Retardatilor el a spus cu totul alceva, chiar atragea atentia ca raul cel mare vine de la Rasarit.

    • Cunoasteti voi situl Ziare.com ? UN SITE DE FALSI JURNALISTI SI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA , COPISTI SI PLAGIATORI PROFESIONISTI
      Ziare.com INSULTA SI TERORIZEAZA CITITORII CARE-SI PUBLICA PRIN COMENTARII CRITICILE LA ADRESA ANALFABETILOR FALSI JURNALISTI DE PE Ziare.com
      FALSII JURNALISTI SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI pe ziare.com SI DEPUNCTEAZA SI DENIGREAZA , CALOMNIAZA CITITORII SI PE CEI CE POSTEAZA CINSTIT PE ACEST SITE DE CÃCAT Ziare.com

  2. Ce treaba au romanii sa protesteze la ambasada Rusiei cand un art mai sus se refera la infractionalii ucraineni care su intrat aici si fac rele pe bune . Iar ies astia platiti ca rezistii pe strazi si nimic bun nu au adus??!!

    • Prostia se plateste! Ce fac racketii nu e nimic in comparatie cu ce va urma. Sa vedeti ce prapad vor face ucrainenii dupa ce se vor alatura Rusiei impotriva Occidentului! Asa cum romanii fac exces de zel pentru a-si demonstra loialitatea fata de NATO, asa vor face si ucrainenii pentru a dovedi Rusiei ca si-au invatat lectia!

  3. & Nu e bă cu denazificare este de la competiția pe avansul tehnoogic, așa cum s-a produs și în al doilea război mondial, ? Chestie începută pe vremea zeloților și înfluențată de evoluția civilizațiilor și zelul și tentația cuceririi de noi zone și teritorii ,care întră în conflict cu funcționarea planetei și a ecosistemelor, deci, chestii cu consecințele progresului, capacitatea de funcționare și adaptare a speciilor și a ecosistemelor, d’astea cu locul planetei în univers și cum se mișcă și cu specii care provoacă dezastre, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger