AcasăNewsUPDATE. „Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București/...

UPDATE. „Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București/ Protest la Ambasada Rusiei

„Tanc” marcat cu litera Z, surprins pe o stradă din București. Val de reacții pe internet: „Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?” (sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

La aproape o lună de când pe străzile din Râmnicu Vâlcea au fost surprinse imagini incredibile și s-a aflat despre un incident apărut în timp ce manelistul Dani Mocanu filma un clip cu un TAB militar, o postare scurtă, cu un rând în chip de explicații și o fotografie a venit de la primarul sectorului 1 al Capitalei, a iscat reacții.

UPDATE: S-a aflat misterul din spatele „tancului” din fotografia postată pe pagina de Facebook a primarului sectorului 1.

Protest în fața Ambasadei Rusiei din București

(sursa foto: captură video Facebook/PlatformaAresel/)

Platforma Aresel a organizat luni, 16 mai, un protest în fața Ambasadei Rusiei din București, pe fondul invaziei ruse în Ucraina, la care a fost adus un tanc de carton, dar și un portret al liderului rus Vladimir Putin. Al cărui chip apare prezentat pe o pânză, sub forma unei caricaturi.

Știre inițială:

Postarea a apărut luni, 16 mai, în jurul prânzului. „Intersecția Șoselei Kiseleff cu Strada Ion Mincu.” – stă scris pe pagina de Facebook a lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1, în dreptul unei fotografii care a generat un val de reacții pe contul edilului, de pe rețeaua de socializare amintită.

Tancul are desenată litera „Z”

E vorba despre o fotografie în care e surprins un tanc ce pare să fie de jucărie, tractat pe o platformă, și marcat cu litera ”Z” – literă care, pe fondul războiului din Ucraina, a fost asociată „simbolului lui Putin”.

Citiți și: Dani Mocanu, accident cu un TAB în Râmnicu Vâlcea. Manelistul a intrat în mașinile parcate lângă trotuar – VIDEO

„Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?”

În timp ce unii s-au întrebat care e scopul postării cu pricina, alții au trecut la ironii, amintind de incidentul de la filmările clipului lui Dani Mocanu, din aprilie acest an.

Iată câteva dintre reacțiile internauților:

„A întârziat la parada din 9 Mai?”
„Poate filmează Dani Mocanu clip nou, doar că acum e mai atent”
„Iar filmează Dani Mocanu un videoclip?”
„Care este sensul acestei postări?”
„o fi rămas în pană”
„Nu are primăria dispozitive de blocat șenile ?”
Clotilde Armand în loc de glumițe pe FB poate vă apucați și în lumea reală să ridicați autoturismele parcate ilegal.”
„Ce ar vrea sa fie asta?”

(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
(sursa foto: captură Facebook/Clotilde Armand)
author avatar
Andrei Coman