AcasăNewsTanarul disparut in avalansa din Bucegi, cautat de salvamontisti cu caini special...

Tanarul disparut in avalansa din Bucegi, cautat de salvamontisti cu caini special antrenati

Salvatorii montani au iesit din nou pe munte, de aceasta data luni dimineata, avand alaturi caini special antrenati pentru identificarea persoaneor surprinse sub zapada, in incercarea de a da de urma tanarului surprins de avalansa produsa sambata dupa-amiaza, in zona Valea Costilei, din Bucegi.

Este a treia zi, practic, in care salvamontistii din Prahova, si vorbim aici despre echipe de la Salvamont Prahova si de la Busteni, ajutati, mai noi de colegi de-ai lor de la Gorj si Arges, inclusiv de cainii special pregatite pentru interventii dificile, pornesc – in conditii dificile – in misiunea de cautare, cu speranta ca vor reusi sa il gaseasca pe tanarul in varsta de 30 de ani surprins de o cadere de zapada produsa in masivul Bucegi. Pana acum, s-au gasit doar parti din casca si din echipamentul barbatului. Nici urma de victima, insa.

Tanarul urcase pe munte alaturi de alte patru persoane. Se crede ca la un moment dat ar fi alunecat si cazut in gol, luandu-se in calcul varianta ca ar fi provocat chiar el avalansa.

sursa foto: Facebook/Salvamont Romania

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger