AcasăNewsTanarul care a provocat accidentul de pe Calea Floreasca, arestat preventiv ...

Tanarul care a provocat accidentul de pe Calea Floreasca, arestat preventiv

SOFERUL care a provocat, sambata dimineata, un grav accident pe Calea Floreasca din Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Doua persoane au murit dupa ce masina condusa de tanarul Andrei Andronie a lovit un taxi.

foto: infomm.ro

Andrei Andronie, soferul in varsta de 20 de ani care a fost implicat intr-un accident pe Calea Floreasca din Capitala, in urma caruia un barbat si o femeie au murit, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de ucidere din culpa, informeaza Mediafax. Decizia Instantei Judecatoriei Sectorului 1 poate fi atacata cu recurs.

Sambata dimineata, in jurul orei 5.00, masina condusa de Andronie a lovit puternic un taxi, in care se aflau soferul si o clienta. Ambii pasageri din taxi au murit pe loc. De asemenea, in urma accidentului, au mai fost ranite alte trei persoane, care au ajuns la spital. Tanarul sofer a refuzat sa sufle in aparatul etilotest si a fost dus la sectia de politie.

ACCIDENT grav pe Calea Floreasca din Capitala: doi morti si trei raniti

558 afisari

1 COMENTARIU

  1. ‘ LACRIMA RUTIERA ‘ COMEMOREAZA VICTIMELE TRAGEDIILOR RUTIERE PE 20 NOIEMBRIE 2011 IN PIATA UNIVERSITATII.Sincere condoleante familiilor indoliate. Proiectul LACRIMA RUTIERA este initiat si organizat anual inca din 2001. Anul acesta vor fi comemorate victime ca Laura Stoica, Teo Peter, Cristian Nemescu si Andrei Toncu dar si victimele necunoscute ale tragediilor de la Timisul de Sus, Tg. Mures, din Ungaria si de la Scanteia, Tulcea, Slobozia. Veniti cu fotografiile celor disparuti in mod tragic si ii vom comemora impreuna aprinzand o lumanare, depunand flori si varsand din inima o ‘lacrima rutiera’. Din pacate in Romania nu exista o JUSTITIE REALA IN SOLUTIONAREA ACCIDENTELOR RUTIERE, autorii ‘crimelor rutiere din culpa ‘ fiind condamnati la..libertate. MOR OAMENI. STOP MORTII RUTIERE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger