AcasăNewsTânără reținută după ce a fost prinsă conducând fără permis. În mașina...

Tânără reținută după ce a fost prinsă conducând fără permis. În mașina femeii se aflau și doi copii

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

O femeie în vârstă de 33 de ani a fost reținută de polițiștii vasluieni, după ce a fost prinsă la volanul unei mașini, deși nu avea permis de conducere, în autoturism aflându-se și doi minori – unul în vârstă de 11 ani, celălalt de 14 ani.

IPJ Vaslui a anunțat joi, 4 ianuarie, că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Negrești, județul Vaslui, bănuită de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Oprită pentru control

Mașina în care se aflau femeia și cei doi minori – care erau pe bancheta din spate a autoturismului – a fost oprită în trafic, pentru un control, după ce oamenii legii au observat că autoturismul „se deplasa sinuos”.

„La data de 2 ianuarie 2024, ora 14.00, un echipaj de poliției rutieră din cadrul Poliției Orașului Negrești, aflat în serviciu de patrulare și supravegherea traficului rutier pe strada Decebal din Negrești, a observat și oprit pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Iași, ce se deplasa sinuos.

În autoturism, în afara conducătoarei auto, au fost identificate, pe bancheta din spate, doi minori, în vârstă de 11 și 14 ani”, conform comunicatului IPJ Vaslui.

Polițiștii au făcut verificări și au stabilit identitatea conducătoarei autoturismului, constatând că femeia de 33 de ani „nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”.

Ce au mai anunțat polițiștii: Femeia mai este cercetată în alte două dosare

Polițiștii au dispus reținerea tinerei, pentru 24 de ore. „La data de 3 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut femeia, pe o perioadă de 24 ore. Aceasta urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a femeii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere””, conform sursei citate.

Din câte au mai anunțat polițiștii, femeia nu ar fi la prima abatere de acest fel. „Șoferița” a mai fost prinsă conducând fără permis și la finalul anului trecut, în luna decembrie.

„Femeia mai este cercetată în alte două dosare, după ce, la data de 10 decembrie 2023, a fost depistată în municipiul Vaslui, conducând un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere”, a mai precizat IPJ Vaslui, în comunicat.

author avatar
Andrei Coman
255 afisari

4 COMENTARII

  1. Serios? Si o mai lasa liber? poate reuseste la urmatoarea ocazie sa mai culeaga si victime!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger