AcasăNewsTânăra PSD-istă vrea să intre în lupta cu Dăncilă pentru prezidențiale

Tânăra PSD-istă vrea să intre în lupta cu Dăncilă pentru prezidențiale

Monica Simionescu, o tânără din PSD Mureş, a anunţat marţi că a început să adune semnăturile necesare înscrierii în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

Foto Facebook

Monica are 40 de ani, a absolvit Ştiinţe Politice la Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ din Cluj-Napoca, are un masterat în Diplomaţie şi Politică Externă, Relaţii Internaţionale, la Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu şi a absolvit Dreptul la Universitatea ‘Petru Maior’ din Târgu Mureş.

„Faptul că îmi doresc să candidez nu este o acţiune îndreptată împotriva doamnei Dăncilă. Partidul se îndreaptă într-o direcţie greşită, nu acesta este modul de abordare, nu asta este pentru mine arta guvernării. Eu am şi propus o altă doctrină decât social-democraţia, doctrina Terra, care are în centrul ei meritocraţia (…). Îmi doresc ca, pentru prima dată, alegătorii să aibă posibilitatea să dea un vot ‘pentru’, să aibă o opţiune de normalitate, pentru că eu cred că doar împreună putem contribui la schimbarea în bine a lumii în care trăim. Sunt membru PSD din 2013, am activat în cadrul partidului, am făcut muncă de voluntariat. De asemenea, am supus spre aprobare un proiect – ‘Să creştem sănătos, împreună, pământeni!’ – care a fost aprobat după nouă luni”, a declarat Simionescu.

Ea a arătat că în clipurile electorale pe care le-a lansat în mediul online nu doreşte decât să arate oamenilor cine este cu adevărat şi nicidecum să expună alegătorilor o imagine falsă despre ea, aşa cum fac politicienii în general.

„Dacă voi ajunge să candidez – dacă reuşesc să adun cele 200.0000 de semnături –nu doresc să îmi creez o imagine falsă. Eu doar îmi doresc ca proiectul meu de suflet să devină un proiect de ţară”, a mai declarat social-democrata.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger