AcasăNewsTanara politista, ranita in misiune, dupa o urmarire ca-n filme

Tanara politista, ranita in misiune, dupa o urmarire ca-n filme

Reprezentanta legii a ajuns de la munca direct la spital, dupa ce a fost ranita, in urma unui accident survenit in timpul unei misiuni pe care o punea in executare, alaturi de un coleg.

Mai clar fie spus, politista in varsta de 27 de ani se afla, seara trecuta, in timpul programului, in masina de politie in care patrula, impreuna cu un alt om al legii. La un moment dat, echipajul a pornit in urmarirea unui autovehicul cu numere de inmatriculare straine, al carui sofer ar fi refuzat, din care a explicat purtatorul de cuvant al IPJ Suceava, intr-o interventie telefonica la Antena 3, sa opreasca la semnalele politistilor.

Cei doi au pornit cu masina politiei dupa respectivul vehicul, insa, la un moment dat, ajunsa pe un drum comunal, masina a derapat si s-a rasturnat intr-un sant. Tanara – aflata pe scaunul din dreapta, si nu la volan -a fost ranita. Dupa accident a fost preluata si dusa la spital, fiind internata intr-o unitate medicala din Suceava.

In timpul in care medicii au preluat-o pe tanara politista ranita, colegii femeii au demarat procedura de localizare a masinii. Aceasta incercare nu daduse roade, cel putin nu pana duminica in jurul pranzului.

sursa foto: suceavanews.ro

237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger