AcasăNewsTânără mamă, gata să-şi vândă nou-născutul. A fost reţinută

Tânără mamă, gata să-şi vândă nou-născutul. A fost reţinută

O noua victima a virusului care face ravagii in Romania, respectarea regulilor de igiena şi vaccinarea sunt singurele soluţii

Un caz cu adevărat greu de imaginat a pus în alertă anchetatorii din Sălaj şi a şocat opinia publică.

Este vorba despre un dosar în care fac cercetări pentru trafic de minori, fals in declarații si instigare la fals intelectual, după ce o femeie e acuzată că ar fi fost de acord să îşi vândă copilaşul abia născut, unui bărbat necunoscut.

Mama e din judetul Sălaj. A adus pe lume un băieţel pe 20 iulie, la o unitate medicală din judeţul Cluj. Vestea a ajuns, cumva, la urechile unui bărbat de 54 de ani, care, ‘cu sprijinul altor persoane, din câte anunţă vineri Poliţia din Sălaj, ”ar fi abordat-o pe tânăra mamă și i-ar fi propus să-i cumpere nou-născutul”. Femeia nu ar fi refuzat ideea. Dimpotrivă, se pare. Mai mult, individul i-ar fi propus în schimb suma de 15.000 de lei, pe care ar fi urmat să o primească mama în două părţi – una de 1.000 de euro în momentul întocmirii certificatului de naștere, iar cealaltă în momentul în care copilul ar împlini 1 an.

S-a mers chiar şi mai departe, din câte dezvăluie oamenii legii. Şi anume la un oficiu de Stare Civilă din județul Cluj, ”unde ar fi declarat pe propria răspundere faptul că bărbatul ar fi tatăl biologic al copilului nou-născut”, iar după eliberarea certificatului de naştere al micuţului, ”bărbatul i-ar fi plătit tinerei o parte din sumă, respectiv 2.100 de lei”.

Atât mama, cât si ”cumpărătorul” au fost reţinuţi.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger