AcasăNewsTanara, mama a trei copii, ucisa cu lovituri de cutit, in Iasi!

Tanara, mama a trei copii, ucisa cu lovituri de cutit, in Iasi!

Drama intr-o familie dintr-o localitate a judetului Iasi. Trei fetite au ramas orfane, dupa ce mama lor a fost injunghiata, iar ranile grave i-au adus moartea.

Femeia avea 28 de ani si crestea trei fetite, in varsta de 6, 9 si 11 ani, alaturi de iubitul sau. Tragedia a avut loc la primele ore ale zilei de luni, chiar in locuinta acestora, din satul Moreni. Din primele informatii, mama copilelor a fost injunghiata chiar de catre barbatul cu care avea o relatie, iar acesta din urma a incercat, dupa ce a comis oribilul gest, sa-si puna capat zilelor, potrivit Ziarul de Iasi.

Desi in ajutorul tinerei a fost chemata de urgenta o ambulanta, victima fiind transportata la spital, multiplele leziuni provocate de lama cutitului cu care a fost lovita in torace si abdomen i-au fost fatale. Iubitul femeii a ajuns si el pe mana medicilor, acesta supravietuind tentativei de suicid.

Copilele au fost preluate de autoritati, in timp ce oamenii legii au demarat o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia in urma careia fetitele au ramas fara mama.

Sursa foto: bacau.net

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger