AcasăNewsTanara injunghiata in plina zi, intr-o cofetarie!

Tanara injunghiata in plina zi, intr-o cofetarie!

Un caz greu de imaginat a ingrozit o intreaga comunitate, mai ales ca incidentul sangeros, in urma caruia o tanara a ajuns la spital, direct pe masa de operatie, s-a produs intr-o cofetarie, spatiu comercial in care sunt mari sanse sa se afle copii, mai ales ca e vacanta de vara.

Cazul dramatic are drept protagonisti doi fosti iubiti, din Ploiesti. Femeia ar fi fost injunghiata de fostul ei partener de viata, de care se vehiculeaza ca a ales sa se desparta. Tanara lucra in incinta respectiva, drept urmare la momentul agresiunii – undeva in juru pranzului-  se afla la munca. Tanarul care a fost capabil de un astfel de gest infiorator a mers la ea la munca si, cand a constatat ca vorbele nu-i mai sunt suficiente sa-si impuna punctul de vedere, a injunghiat-o pe fosta iubita de mai multe ori, in diferite zone ale corpului.

Plina de sange, tanara a fost luata de urgenta de la locul agresiunii, fiind transportata la spital pe targa, intr-o ambulanta. In timpul in care medicii se straduiau sa o ajute pe victima sa isi revina, tanarul a ajuns pe mana politistilor, care l-au dus la audieri. Ramane de vazut ce masuri vor fi luate in acest caz.

51 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger