AcasăNewsTanara din Constanta, UCISA pe trecerea de pietoni, sub ochii familiei!

Tanara din Constanta, UCISA pe trecerea de pietoni, sub ochii familiei!

O tanara de 19 ani din Constanta a fost lovita mortal de un sofer, chiar pe trecerea de pietoni, sub ochii parintilor si ai fratelui ei. Cei patru se indreptau spre casa si se pregateau sa treaca strada in momentul producerii accidentului.

Soferul nu doar ca nu a dat niciun semn ca ar vrea sa evite incidentul, ba, mai mult, a si abandonat masina fugind de la locul faptei. Celalalt pasager, insa, care era in dreapta soferului si care era beat, a coborat din masina si a sarit sa o ajute pe tanara. Fratele victimei, orbit de furie, a sarit sa il ia la bataie, noteaza rtv.net.

Medicii de pe ambulanta, sositi de urgenta la locul accidentului, au facut manevre de resuscitare a fetei care intrase in stop cardiorespirator. Din pacate, insa, in ciuda eforturilor echipajului de salvare, manevrele nu au reusit, iar fata a decedat.

Politia il cauta acum pe soferul vinovat de producerea accidentului. Infractiunile de care conducatorul auto se face vinovat sunt ucidere din culpa si fuga de la locul accidentului.

author avatar
Alina Costache
787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger