AcasăNewsTanara din Buzau cercetata pentru evaziune fiscala

Tanara din Buzau cercetata pentru evaziune fiscala

O femeie in varsta de 27 de ani din Buzau a ajuns in atentia oamenilor legii, fiind banuita ca ar fi creat un prejudiciu insemnat bugetului statului, prin neinregistrarea in evidenta contabila a tuturor veniturilor obtinute in urma comercializarii marfurilor intr-un punct de lucru al unei firme.

Tanara, administrator al unei societati comerciale din judetul amintit, este cercetata de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Buzau.

Oamenii legii au indicii ca, in perioada octombrie 2013-martie anul curent, femeia nu ar fi inregistrat in intregime, in evidenta contabila a unui punct de lucru al societatii in cauza, veniturile obtinute in urma comercializarii marfurilor, sustin reprezentantii IPJ Buzau, intr-un comunicat. „In acest mod, s-ar fi sustras de la PLATA obligatiilor fiscale aferente veniturilor neinregistrate, reprezentand impozit pe profit si TVA, cauzand un prejudiciu bugetului general consolidat al statului de 100.810, 98 de lei”, se mai precizeaza in documentul citat.

Cercetarile in acest caz continua, atat in vederea documentarii intregii activitati infractionale, cat si a recuperarii prejudiciului cauzat.

Sursa foto: bunaziuafagaras.info

379 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger