AcasăNewsTanara din Bucuresti, acuzata de trafic de droguri de mare risc

Tanara din Bucuresti, acuzata de trafic de droguri de mare risc

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bucuresti impreuna cu politistii din cadrul B.C.C.O. Bucuresti si S.C.C.O. Ilfov efectueaza acte de urmarire penala intr-o cauza avand ca obiect infractiunile de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata, prev. si ped. de art. 2 alin. 1 si 2 din Legea 143/2000, cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

In fapt, la data de 17.08.2015 s-a procedat la organizarea unei actiuni de prindere in flagrant a inculpatei R.M.C., aceasta fiind depistata dupa ce a remis persoanelor autorizate de procurorii D.I.I.C.O.T. cantitatea de aproximativ 500 grame heroina contra sumei de 11.000 euro.

In baza mandatului de perchezitie emis in cauza s-a procedat la efectuarea unei perchezitii domiciliare la adresa din Bucuresti, ocazie cu care au mai fost gasite inca doua pachete ce contineau o substanta pulverulenta, de aproximativ un kilogram heroina, cu o valoare de piata de 55.000 euro.

Cercetarile au fost extinse si fata de suspecta E.F.C. pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata, prev. de art. 2 alin. 1, 2 din Legea 143/2000 cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

La data de 18.08.2015, prin ordonanta, s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpata R.M.C., prin ordonanta nr. 1946/D/P/2015 s-a dispus luarea masurii preventive a retinerii pe o durata de 24 ore, iar prin referatul din aceeasi data s-a propus Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru o perioada de 30 zile, a inculpatei.

author avatar
Cristi Ionita
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger