AcasăNewsTANARA de 15 ani, botezata IN PIELEA GOALA IN BISERICA, la Ploiesti!

TANARA de 15 ani, botezata IN PIELEA GOALA IN BISERICA, la Ploiesti!

Eveniment scandalos la Ploiesti: o tanara in varsta de 15 ani a fost botezata in sanii goi, in fata preotului, a nasilor de botez si a celor care au asistat la slujba.

Fotografiile au fost realizate in acest an, la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Ploiesti si spun totul. Insa, in ciuda faptului ca atat adolescenta cat si preotul si rudele ei par foarte amuzati de situatie, in realitatea. regulile bisericesti prevad ca in situatia in care cel botezat nu mai este copil, sa fie imbracat intr-o camasa lunga. In aceasta situatie, cel botezat nu este cufundat in cristelnita, ci e stropit cu apa sfintita, taina Bisericii avand acelasi efect.

In situatia de fata, insa, adolescenta a fost bagata in cristelnita, iar preotul a turnat apa peste ea cu un castron scrie dezvaluiri.ro. Preotul paroh Gabriel Oprea, cel care a botezat-o, dar si seful sau pe linie administrativa, protopopul Stefan Musat considera ca nu s-au incalcat legile bisericesti. “Fetita provine dintr-o familie de etnie roma, cu venituri mici si noi am botezat-o fara sa luam nici un ban. Vreau sa va spun ca fata e un copil si e fecioara. Noi am savarsit taina botezului, nu ne-am gandit la pacat”, a declarant unul dintre ei potrivit aceleiasi surse.

Foto: libertatea.ro

author avatar
Alina Costache
75.603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger