AcasăNewsTanara care si-a pierdut o mana intr-un accident a primit daunele de...

Tanara care si-a pierdut o mana intr-un accident a primit daunele de 1 milion de euro din partea CNADNR

CNADNR a platit joi efectuat plata sumei de 4,4 milioane lei, echivalentul a un milion de euro, drept daune morale, catre tanara care si-a pierdut mana dreapta intr-un accident rutier din anul 2006.

„Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza ca, astazi 19 iunie 2014, s-a efectuat plata sumei de 4,4 milioane lei (echivalent a 1 milion euro), catre doamna Ghegeliu Georgiana Elena, aceasta suma reprezentand daune morale, asa cum reiese din dispozitiile Deciziei nr. 1827/11 iunie 2014 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei”, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Georgiana Elena Ghegeliu a castigat in instanta procesul cu CNADNR, dupa ce a fost implicata intr-un accident auto, Inalta Curte de Casatie si Justitie stabilind ca suma care va fi platita de CNADNR sa fie de un milion de euro.

Accidentul in urma caruia Georgiana Elena Ghegeliu si-a pierdut mana dreapta a avut loc in anul 2006, in timp ce aceasta se indrepta, impreuna cu prietenul ei, spre Brasov. Soferul a tras de volan spre dreapta, pentru a evita o alta masina care intrase pe sensul lor de mers, moment in care un parapet metalic de pe marginea drumului a lovit autoturismul in care se aflau, iar un fragment din acesta a strapuns portiera dreapta a masinii si i-a intrat tinerei in mana.

Medicii au fost nevoiti sa ii amputeze tinerei bratul drept.

In urma procesului deschis in justitie, instanta a stabilit ca de vina pentru producerea accidentului ar fi administratorul drumului, care nu a reparat elementele de siguranta a traficului rutier montate pe acel drum, pe partea dreapta a sensului de mers spre Brasov.

author avatar
Alina Costache
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger