AcasăNewsTanara care a fost impuscata in cap, in cartierul Militari, si-a riscat...

Tanara care a fost impuscata in cap, in cartierul Militari, si-a riscat viata pentru a-si apara tatal!

Bunica tinerei impuscate sambata seara, in cap, in urma unui conflict care a avut loc intr-un supermarket din cartierul Militari, a marturisit ca nepoata ei are acum un ochi de sticla fiindca a incercat sa isi salveze tatal.

Motivul altercatiei din magazinul din cartierul Militari a fost unul care i-a surprins chiar si pe oamenii legii. Trei persoane au ajuns in spital, impuscate cu un pistol cu gloante de cauciuc, pentru simplul motiv ca una dintre victime le-a cerut surorilor agresorului sa stea la rand pentru a-si plati produsele cumparate.

In urma incidentului,  tatal si fiica, au fost nenorociti pe viata. Dan Borz, care a fost prezentat ca „profesor universitar”, are 59 de ani si de patru ani a iesit la pensie, fiind fost colonel al Serviciilor de Protectia si Paza, noteaza spynews.ro. Fiica lui, Daniela Sinziana, in varsta de 23 de ani, a terminat studiile in 2010, fiind acum hair-stylist.

„Mi-a dat telefon o vecina. Este sigurul meu copil. Este pensionar, fost colonel SPP. Acum este mai bine. L-au mutat de la Reaminare, in salon. Nici nu stiu cat a durat operatia”, a povestit bunica tinerei care a ramas fara un ochi in urma conflictului armat din Militari.

Batrana a declarat ca fiul ei, fost colonel SPP i-a povestit exact cum s-au petrecut lucrurile. „Mi-a spus ca s-a dus la magazin sa cumpere ceva. Daniela il astepta. El le-a zis celor doua fete sa treaca la coada. Am auzit ca ei locuiesc deasupra magazinului unde s-a intamplat. In cateva secunde a venit fratele lor. Statea la balcon si a vazut tot. Fara sa-i zica ceva fiului meu, l-a luat la bataie. Ca de ce i-a zis sora-sii sa stea la coada. Si s-au batut. A tinut si el piept cat a putut. Si au mai venit trei-patru tigani. A vazut ca nu-l razbeste. A scos pistolul si a inceput sa traga”, a mai precizat femeia, potrivit sursei citate.

Totodata, bunica fetei a vorbit si despre cum a ajuns nepoata ei pe un pat de spital, fara ochiul drept: „Cand Daniela a vazut ca trage in tatal ei, a intrat intre ei, sa-l apere pe taica-so. Si i-a tras in cap. Este nenorocita pe viata acum. Operatia ei a durat patru ore. I-a scos ochiul si i-a pus proteza. Patru medici au trecut pe la ea, cate o ora. Pentru sinus, pentru maxilar. E distrusa toata fata. Dan, baiatul meu, a fost impuscat in ficat si in omoplatul stang. A fost milimetric langa artera jugulara. Daca il nimerea, murea pe loc”.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
641 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger