Cauta

UPDATE Tânără americancă, răpită de 2 britanici, în Voluntari. Alerta, dată chiar de Ambasada SUA / Agresorii, lăsați în libertate

tanara rapita

Tânără americancă, răpită de 2 britanici, în Voluntari. Alerta, dată chiar de Ambasada SUA

Intervenție în forță a polițiștilor în orașul Voluntari, după ce ambasada SUA i-a alertat despre o americancă ținută captivă într-o locuință din localitatea respectivă. După ce au descins la adresa respectivă, oamenii legii au găsit-o pe femeia indicată, dar și o altă ostatică.

UPDATE 10.15. Cei doi britanici în vila cărora au fost găsite două tinere, una cu cetățenie americană și o româncă, au fost audiați de procurorii DIICOT timp de cinci ore și apoi au fost lăsați în libertate.

________________________________

Poliția Ilfov a fost sesizată telefonic, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că, la nivelul acestei instituții s-a primit o informație conform căreia, într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, numita Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, este lipsită de libertate în mod ilegal.

Ambasada SUA a sesizat la poliție dispariția tinerei

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.

În urma ultimelor verificări efectuate polițiști s-a stabilit că este posibil ca Emma Aida Gabbey să se afle într-un imobil situat pe str. Washington, din orașul Voluntari, ce apartine fraților Tristan și Andrew Tate (cetățeni britanici).

Polițiștii au obținut 2 mandate de percheziție, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, de la instanță (Judecătoria Buftea), pe lipsire de libertate. Mandatele sunt puse în executare de IPJ Ilfov.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • Iohannis – unealta lui Orban, marioneta lui Putin
  • Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4, desemnat să găzduiască Supercupa României la hochei pe gheață
  • Real Madrid nu știe cum să împartă 1 miliard de euro
  • Revoltă în vestiarul lui PSG!
  • Englezii ne-au luat drept țară africană. Ne exploatează resursele, nu plătesc angajații și raportează pierderi
  • Proiectele macheta, rețeta de (in)succes a lui Chirica. Balanișcu: Transform orașul machetelor într-unul al proiectelor realizate
  • Când vom avea alegeri prezidențiale și alegeri parlamentare. Ciolacu a anunțat datele – VIDEO
  • Rușii sunt maeștrii războiului hibrid. Ce face Occidentul, tot fricos?
  • Gardienii euro au întrecut măsura: relaxarea monetară se destramă înainte de prima mișcare
  • Exit mobile version