AcasăNewsTânăr pădurar, tată a trei copii, găsit mort. Cazul dramatic, în Maramureș

Tânăr pădurar, tată a trei copii, găsit mort. Cazul dramatic, în Maramureș

Al doilea pădurar găsit fără viață, în decurs de o lună. Este vorba despre încă un caz șocant atrage atenția asupra consecințelor dramatice la care se poate ajunge în cazul furtului de lemne.

De această dată, un bărbat de 30 de ani – tatăl a trei copilași – a fost găsit fără suflare, miercuri seară, într-o râpă din județul Maramureș, în zona Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț din cadrul Direcției Silvice Baia Mare. Din câte a precizat directorul Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, în drumul său către locul dramei, tânărul ar fi fost ucis de hoții de lemne. „La Romsilva – Directia Silvică Maramureș, Ocolul silvic Strambu Băiuț in aceasta seara hotii de lemne l-au omorât cu violenta pe pădurarul Pop Liviu. Violența a fost extrema, astfel ca nu o pot descrie !”, a scris oficialul Romsilva pe o rețea de socializare.

Cazul este în atenția procurorilor maramureșeni.

Luna trecută, pe 13 septembrie mai precis, un alt pădurar, de această dată de la Ocolul Silvic Pașcani, fusese găsit mort într-o pădure, și în acel caz principala bănuială fiind că a fost agresat de persoane surprinse la furat lemne.

author avatar
Cristina Stefan
348 afisari

2 COMENTARII

  1. Se fură cu acte, îți aruncă avizul în față și nu ai ce măsuri să iei. Rușine Politicului că nu se vrea o lege mai aspră. Într o zi nu o să mai aveți ce să tăiați.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger