AcasăNewsTânăr oprit în trafic, pentru un control. Drogat, fără permis și cu...

Tânăr oprit în trafic, pentru un control. Drogat, fără permis și cu numere false la mașină/Ce a urmat

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat de 21 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din Alba. Totul, după ce mașina pe care o conducea tânărul a fost trasă pe dreapta, în trafic, pentru un control de rutină.

Tânărul de 21 de ani, din Alba Iulia, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. După ce l-au oprit în trafic, pentru un control, polițiștii au trecut la verificările documentelor.

Și au constatat că șoferul avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, s-a stabilit că mașina avea numere de înmatriculare false – mai exact că plăcuțele de înmatriculare aparțineau unui alt autoturism.

Ce au descoperit polițiștii

Din câte a anunțat miercuri IPJ Alba, bărbatul de 21 de ani a fost oprit pentru un control marți dimineață, 20 februarie, în jurul orei 10.15, pe o stradă din municipiul Alba Iulia.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, plăcuțele de înmatriculare ale autovehiculului erau retrase din luna ianuarie 2024, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate pe acesta aparțineau unui alt autoturism”, se precizează în comunicatul IPJ Alba.

De asemenea, șoferul a fost testat cu aparatul din dotarea polițiștilor, reieșind indicii că acesta ar fi consumat substanțe psihoactive. „Totodată, în urma testării conducătorului auto, cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

S-a ales cu dosar penal

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe numele lui fiind deschis un dosar penal.

„Față de tânăr, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat, punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, punerea în circulație a unui autovehicul ale cărei plăcuțe de înmatriculare au fost retrase și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii au luat, față de acesta, măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale”, se mai menționează în comunicatul IPJ Alba.

author avatar
Andrei Coman
285 afisari

5 COMENTARII

  1. „Drogat, fără permis și cu numere false la mașină”
    Singura chestie care lipsea era ca autoturismul sa fie furat.

  2. Mai lipsteste crima similara cu ce din 2 Mai.
    Va urma cu siguranta o nenorocire atata timp cat se alege doar cu dosar penal.Individul nu poate fi oprit sa nu mai conduca daca daca pe acesta il doare-n fix in cur de legislatie si Militie.
    Pscaria cu munca silnica, armata in detasamente aflate in campanii asa zise de „mentiinere a pacii” fac bine la remodelarea caracterului.

  3. Mai lipsteste crima similara cu cea din 2 Mai.
    Va urma cu siguranta o nenorocire atata timp cat se alege doar cu dosar penal.Individul nu poate fi oprit sa nu mai conduca daca daca pe acesta il doare-n fix in cur de legislatie si Militie.
    Pscaria cu munca silnica, armata in detasamente aflate in campanii asa zise de „mentiinere a pacii” fac bine la remodelarea caracterului.

  4. daca tragea cu pistolul in mi9litieni treaba era completa da’ asa slab toarshii jurnalisti, mai pitrociti si veniti cand aveti ceva de luat seama

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger